(Wielervrienden Klaas de Rooij, Ruud van Vondel en Arjan Meijer)

Wij, Wielervrienden Middenmeer, rijden al een paar jaar samen op de racefiets. In 2014 kregen we het idee om een fietstocht te gaan organiseren voor een grote groep.

Dat jaar was er ook een gezelschap van jongeren uit de Wieringermeer die op zendingsreis naar Nepal zouden gaan en dat leek ons wel een goed plan om daar de opbrengst van de fietstocht aan te schenken.

Door de enthousiaste reacties van zowel de deelnemers aan de tocht als de jeugd die hiermee extra werd gesteund, hebben we besloten dat we dat jaarlijks voor telkens een ander doel wilden gaan doen.

Wij vinden het hartstikke leuk om meer mensen te laten genieten van al het moois dat wij op onze trainingsrondjes tegenkomen en proberen iedereen dan ook elk jaar opnieuw een uitdagende route voor te schotelen.

Samen met sponsoren en vrijwilligers maken we er een leuke, sportieve en vooral een gezellige dag van.

Gewoon omdat wij het leuk vinden om te fietsen en het geluk in de wereld niet overal gelijk verdeeld is, proberen wij met het motto “Samen op de trappers voor het goede doel” zoveel mogelijk geld voor een goed doel bij elkaar te fietsen.

Om een indruk te krijgen kun je onder het kopje ‘Archief’ zien wat we al hebben gedaan.

Ook enthousiast? Schrijf je snel in voor de komende editie. Dan maken we er samen ook dit jaar weer een onvergetelijke dag van.